Kijk regelmatig op het GASTENBOEK voor de laatste informatie over trainingen van 'In Beweging' in zomer- en wintertijd !!!

                                   Training.

Het gaat om de zeer eigen echte inzet van de atleet tijdens het trainingsuur. De voorstemming op de sport schoenen is een uitwerking van de  "in bewegingsleer X kracht X social control" . Dat is visie (concept creatie) totaalaanpak van Piet.(ice planet blue's). De 9 oefenvormen (zie de kijkdoos) doen is daarbij een voorwaarde.

1 6 9
4 2 7
8 5 3

 

Het is een innoverend alternatief voor het "ouderwetse" warming up systeem met o.m. veel rekken en strekken. Op het ijs volgt dan direct de "transfer". Ook daar spreken we niet meer van inrijden, maar van voorstemming. Voorwaarde is direct , vanaf de het eerste ijscontact,de herkenningsmelodie van de goede schaatshouding: Al glijdend (algemeen en specifiek) gaan doen en het gevoel van de oefeningen van de kijkdoos meenemen en al glijdend bewuster gaan integreren.

26 dec. 2007~~piet

 

Hier een impressie van een zomer skeelertraining.

30-05-2009: Maartje en Wouter hadden samen met Piet een trainingsdag in Haaksbergen (wielrennen en skeeleren).

Krachtvoer: Hier kun je op presteren!

De skeelerbaan in Haaksbergen..

 

 

Het zondagavond team van In Beweging.

Op de zondagavond organiseert In Beweging altijd een sessie op het "plakkie", zoals het middenterrein van de Scheg wordt genoemd. Deze extra training is een initiatief van Piet, om de pupillen een extra mogelijkheid te geven om te oefenen op het ijs in een ontspannen sfeer. Hieronder vind u een impressie van kinderen en ouders op zondag 1 februari 2009.

Voor de ouders is het soms best wel koud langs de kant..............

Klik op de camera's voor een praktijktraining van "In Beweging",; de start, de bocht en oefeningen.